Dijk Meubelatelier is veelzijdig, praktisch, creatief en ambachtelijk.

Het is belangrijk om samen tot een eindproduct te komen die voldoet aan alle wensen die wij van tevoren met elkaar hebben afgesproken.

Om hier te komen worden een aantal stappen doorlopen:

Stap 1:

Het eerste contact kan voortkomen uit een telefoongesprek, mail of een persoonlijk gesprek. De eerste wensen worden naar voren gebracht. Dit kan ondersteunt worden middels een schets of een foto, wat basisgegevens zoals maten, kleur etc.

Stap 2:

Met de gegevens die ik heb ga ik bekijken wat er mogelijk is en wat dit gaat kosten. Het zou zo kunnen zijn dat ik aanvullende informatie nodig heb, bijvoorbeeld omdat het maatwerk is, dan is het maken van een (vervolg)afspraak geen enkel probleem en soms zelfs noodzakelijk.

Stap 3:

Ik maak een offerte waarin een uitgebreide omschrijving staat van de uit te voeren werkzaamheden en het materiaal wat wordt gebruikt. Tevens wordt in de offerte een indicatie van de levertijd vermeld en of er een aanbetaling noodzakelijk is.

stap 4:

Als de offerte is goedgekeurd ga ik aan het werk. Ik probeer u tussentijds op de hoogte te houden van de voortgang door middel van foto's.

stap 5:

De meubels worden door mij persoonlijk afgeleverd en indien noodzakelijk ook gemonteerd.

stap 6:

Voor mij is service heel belangrijk. Mocht het voorkomen dat er in het 1e jaar na de aflevering problemen zijn met het meubel dan worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Na een jaar zullen er wel kosten in rekening worden gebracht echter dit hangt af van het soort probleem en de locatie.

stap 7:

Ik wil u graag wijzen op de "reviews". hier zie ik Graag  uw mening tegemoet.